Kategóriák

ARMYTEK Elf C2 black/white light Teljes nézet

ARMYTEK Elf C2 black/white light

23 460 Ft‎    (19 550 Ft‎ Áfa nélkül)

6957713003443

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Az Armytek Elf C2 tölthető zseb- és fejlámpa a népszerű korábbi Elf típus továbbfejlesztett változata, például a fő módokban magasabb fénykibocsátást, ugyanakkor hosszabb működési időre képes az új lámpa. Minden más tekintetben az Armytek Elf C2 Micro-USB zseb- és fejlámpa megőrizte az előd pozitív tulajdonságait, egy igazi hosszú üzemidős, multifunkciós lámpa terepi munkára, kirándulásra, horgászatra, vadászatra, stb. Az alapcsomagban található fejpántnak és könnyen eltávolítható övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk számtalan pontjára ráerősíthető, valamint lapos talp része miatt a vízszintes felületekre is felhelyezhető, mágneses talpával acél felületekre is tapasztható így mindkét kezünk szabad marad.

Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés rendkívül tartóssá teszi a lámpát: a gyártó szerint akár a 10 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenállóvá teszi a rezgésekkel szemben. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt 10 m mélységig akár 2 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

* Kényelmes széles fénysugár nagy hotspot, teljesen továbbfejlesztett optikai rendszer, a TIR lencsét tükröződésgátló bevonattal ellátott edzett üveg védi a karcolásoktól.
*Innovatív technológia lehetővé teszi bármely szabványos 18650 Li-Ion akkumulátor használatát. Teljes rövidzárlatvédelem még a mágneses csatlakozó és fémtárgyak érintkezése esetén is.
* Teljes védelem vízzel, szennyeződéssel és porral szemben az IP68 szabványnak megfelelően - a zseblámpa 10 méteres mélységig történő merítés után is működik. Ellenáll a 10 méteres magasságból történő leejtésnek.
* Robusztus és vízálló mágneses csatlakozó.

Specifikációk:
* Fénykibocsátás: 1.100 lm
* Sugártávolság: 105 m
* Fényszóródás: 70°: 120°
* Működési idő maximális üzemmódban: 2 óra 32 perc (650 lm 4 perc után)
* Működési idő minimális üzemmódban: 200 nap
* Méretek: 111.3 x 33 mm
* Súly (elem nélkül): 65 g
* Kopásgátló felület: prémium III-as típusú, 400HV keményített eloxált anódos felület
* Víz- és porálló szabvány: IP68
* Biztonságos merülési mélység: 10 m
* Biztonságos zuhanási magasság: 10 m
* Működési hőmérséklet: -25°C és +40°C között

Akkumulátor kompatibilitás: 1x18650 Li-Ion