Kategóriák

DYNAFIT Traverse 16 M/L rock/khaki hátizsák Teljes nézet

DYNAFIT Traverse 16 M/L rock/khaki hátizsák

37 400 Ft‎    (31 167 Ft‎ Áfa nélkül)

4053866698313

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Könnyű Dynafit Traverse 16 hátizsák, melyben rengeteg hely van a gyors tempójú hegyi kalandokhoz szükséges felszerelésnek. A Dynafit mellények ihlették, így tökéletesen illeszkedik, és lehetővé teszi a hatékony és gyors mozgást felesleges korlátozások nélkül.

Tökéletes választás munka utáni futásokhoz a helyi ösvényeken, hosszabb egynapos túrákhoz, vagy gyors pakoláshoz kevés felszereléssel.

A széles, ergonomikus vállpántok optimális mozgásszabadságot biztosítanak. A levehető csípőöv extra stabilitást biztosít, ha kicsit nagyobb súlyt cipelsz. A DYNAFIT futómellényekhez hasonlóan a Traverse 16 is több zsebbel rendelkezik a vállpántokon az apróbb tárgyak tárolására. Két nagyméretű, cipzáras zseb 500 ml-es lágy palackoknak is helyet talál, hogy mindig legyen kéznél folyadék.

A fő rekeszhez a húzózsinórral záródó zárnak köszönhetően pillanatok alatt hozzáférhetsz. Az oldalsó cipzáron keresztül is hozzáférhető. Egy másik praktikus funkció a levehető vízálló zseb, ahol elrejtheti okostelefonját vagy más kisebb értéktárgyakat eső esetén. Az oldalsó kompressziós pántok botok szállítására is használhatók.

Méret M/L - hátsó hossz 45-53 cm

Paraméterek:
* térfogat: 16 l
* súly: 410 g

Anyag: 3D monofil háló, 100D Robic® Nylon