Kategóriák

DEVOLD Tuvegga Merino Shirt Man flood Teljes nézet

DEVOLD Tuvegga Merino Shirt Man flood

39 440 Ft‎    (32 867 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

2 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A Devold Tuvegga Merino Shirt Man kétoldalas, ami azt jelenti, hogy 3 különböző kötött anyagból van, ezért sokoldalúan kihasználható az intenzív outdoor tevékenységtől egészen a téli teraszon való lustálkodásig. A termo első oldala magas kötésű, ami több levegőt tartalmaz és növeli a hőkomfortot. A második oldal sima kötés, ami intenzív tevékenységek esetén nagy szellőzést biztosít.

Három különböző kötött anyag kombinációja:
* A kétoldalasan kötött anyag két választható szintű szigetelést kínál: A sima kötés a bőrrel érintkezve elvezeti a nedvességet a 3D kötésbe, ahol a nedvesség nagyon gyorsan elpárolog. Kifordítva változik a funkcionalitás és a 3D kötés a bőrnél több levegőt tart magában, ami növeli a meleget. A 3D hatás miatt sportoláskor és a változó kinti hőmérséklethez könnyen idomul. A kétoldalas szerkezet a test hideg részein van a mellkasnál, kezeken és csípőn
* Klasszikus bordázott kötés a test melegen részén, mint a has és az alkar. A hőszigetelő tulajdonságok megtartása mellett nagyon könnyű. Felszívja a nedvességet és mozgáskor is szárazon tart.
* Gyorsan száradó hálós kötés gyors izzadság elvezetést biztosít. A legjobban izzadó részeken található, mint a hát és hónalj.

Anyag és technológia:
* 3D kötött anyag: 99% merinó gyapjú, 1% elasztán; grammtömeg: 250g/m2, szál: Finom 18,7 mikron
* Sima kötés: 100% merinó gyapjú; grammtömeg: 190g/m2, szál: Finom 18,7 mikron