Kategóriák

CRAZY IDEA Pant Electra Woman vento nadrág Teljes nézet

CRAZY IDEA Pant Electra Woman vento nadrág

67 150 Ft‎    (55 958 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

6 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A Crazy Pant Electra egy női skialp nadrág, mely az aktív mozgás szerelmeseinek készült, akik bár nem versenyeznek, de a legjobb speciális és minimalista ruházatot keresik edzéseikhez.

E nadrág konstrukciójánál kétféle fő textília volt felhasználva: eleje ENDURANCE nem membrános szoftshell DWR kezeléssel, ellenáll a szélnek, bolyhosodásnak és kopásnak; hátsó része VUELTA, mely kényelmes, meleg és magasfokúan lélegző anyag Olaszországban gyártva. Exponált részei ellenálló ARMOR-ból készültek. A derék kis gombbal kapcsolódik és láthatatlan cipzára van, elöl két cipzáras zsebe van, az alján elasztikus szegéllyel és cipzárral, mely megtartja a helyén. Minimalisztikus tervezését kontraszt színes varratok töltik ki. Egy igazán pótolhatatlan darab mindazoknak, akik tökéletes felszerelést keresnek.

ENDURANCE - ez a textília lélegzésével, nedvesség elvezetésével és hőmérséklet szabályozásával jeleskedik. Elasztikus, de egyben megtartja alakját. Intenzív használatra tervezve, kényelmes mindennapos hordásra is. A DWR kezelés víztaszítást biztosít és ellenáll a szennyeződéseknek is.

VUELTA - kellemes puha anyag, kívülről sima, belülről kellemes szálakkal, melyek kiválóan szigetelnek. Ideális felső réteg aktív mozgáshoz, ahol fontosa szellőzés és speciális kezelés, mely megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

ARMOR - duplán szőtt anyag, masszív szálakból, melyek biztosítják a kopásállást de egyben megmarad a rugalmassága.

Súly: 321 g

Anyag:
* Outer anyag 1: 4-way Stretch Szoftshell - 54% Nylon, 36% Polieszter, 10% Poliuretán
* Outer anyag 2: Vuelta - 85% Polyamid, 15% Elastane
* Outer anyag 3: 52% Nylon, 39% Polieszter, 9% Elastane
* Inserts knee: 83% Nylon, 9% Polieszter, 8% Poliuretán
* Pockets: 90% Polieszter, 10% Elastane