Kategóriák

CRAZY Pull Ionic Woman vento-blossom pulóver Teljes nézet

CRAZY Pull Ionic Woman vento-blossom pulóver

59 840 Ft‎    (49 867 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

2 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A Crazy Pull Ionic egy női felső, mely egy mestermű és a női Ionic kollekció legkedveltebb darabja egyben, melyet sítúrákra, síelésre, túrázásra és közepesen intenzív sportokhoz terveztek. Egy ikonikus darab, extrém univerzális modell, melyet középrétegként vagy melegebb időben felső rétegként ajánlanak. Mindez, és friss, fiatalos és megnyerő megjelenése járul hozzá sikeréhez.

A már jól bevált High Performance 3D anyagból van gyártva, mely méhsejt formájú konstrukcióval rendelkezik, így nagyobb méretben szellőzik és könnyen tárolható. Néhol melegebb HP anyaggal van kombinálva. Belső oldala Graphen réteget tartalmaz, mely segít a hőmérséklet szabályozásában, növeli a kopásállást, antisztatikus és csökkenti a baktériumok kialakulását. Szabása Regular fit, elasztikus szegéllyel van ellátva a kapucni, derék és zsebek körül. Teljesen cipzáras elöl, ARTVA belső zseb EASY LOCK rendszerrel. Sok apró részlet, melyek dinamikussá varázsolják ezt a csodás modellt.

HIGH PERFORMANCE 3D - szellőző, bielasztikus anyag úgy tervezve, hogy melegítsen, de egyben szárazan is tartson. Ideális második réteg, nem gyűrődik és ellenáll a bolyhosodásnak. Méhsejt formája biztosítja a levegő jobb áramlását, így hamar elvezeti a nedvességet és megakadályozza a további izzadást.

GRAPHENE - forradalmi anyag, mely olyan vékony rétegben van a textílián, hogy hordásnál észre sem vesszük. Legfőbb előnye a hőszabályozás javítása, antibakteriális felület, elaszticitás, könnyedség és kopásállás.

Anyag:
* fő anyag: High Performance 3D 4-way Stretch Fleece - 94% Polieszter, 6% Elasztan
* zsebek: 90% Polieszter, 10% Elasztan