Kategóriák

CRAZY IDEA JKT Electra Woman falling flower dzseki Teljes nézet

CRAZY IDEA JKT Electra Woman falling flower dzseki

102 000 Ft‎    (85 000 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A Crazy Idea JKT Electra egy bélelt technikai kabát sítúrákra - meleg, extrém rugalmas és kiválóan hajtható. A szuper könnyű, ellenálló külső PERTEX® QUANTUM anyag vízálló és szélálló, miközben a bélés puha és meleg, gyorsan száradó POLARTEC ALPHA® és THERMORE® ECODOWN® anyagból áll. A kapucni elasztikus szegéllyel van ellátva, mely kiválóan másolja az arc és fej vonalait és tépőzárral állítható. A zsebek cipzárral vannak biztosítva és víztaszító mikroszálas mandzsettel is el vannak látva, nyílással a nagyujjnak. A kabát hátul hosszított szabású, mely kiválóan másolja az alak vonalait.

PERTEX® QUANTUM - hihetetlenül finom szálakból szőtt anyag, mely rendkívül puha és finom fogású. Szélálló struktúrája segít megtartani a meleget és egyben megvéd a szél ellen. Könnyű vízállásának köszönhetően ez a típusú anyag ideális olyen ruhák készítésére, melyek könnyűek és könnyen csomagolhatóak.

POLARTEC ALPHA® - eredetileg az amerikai katonaságnak volt kifejlesztve, mert haladó szigetelő anyagot kerestek. Ez az anyag új technológia eredménye, mely aktívan szigetel, így illeszkedik a testhőmérséklethez úgy a dinamikus, mint a statikus aktivitások alatt. Legfőbb előnye a termoreguláció és kiváló szellőzés, mely fizikai terhelés alatt is megbízható.

THERMORE® ECODOWN® - az egyetlen szintetikus szigetelés a piacon, mely 100%-ban műanyag palackokból készült és puha, meleg és tartós megoldás a toll helyett. A szálak mosás után jól tartanak, struktúrájuk és funkcionális tulajdonnságai nem változnak, így nem lesznek hideg pontok a ruhában.

Anyag:
* külső anyag: 100% polieszter
* bélés: Polieszter
* szigetelés: PrimaLoft®