Kategóriák

ALFA Holt A/P/S GTX W black cipő Teljes nézet

ALFA Holt A/P/S GTX W black cipő

102 850 Ft‎    (85 708 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

3 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Az Alfa Holt APS egy vízálló, karbantartásmentes női cipő Gore-tex membránnal és Vibram talppal. Ultrakönnyű, de egyben maximálisan ellenálló és kényelmes túracipő nehéz terepekre is, egészéves hesználattal.

Forradalmi újdonság az ALFA AIR karbantartásmentes felső anyag, mely a GORE-TEX® membránt védi. Soha többé nincs impregnálás, elég a piszkos cipőt megtisztítani és a 100%-os fukcionálisság már meg is újult. Ideális tavaszi/őszi hordásra nedves és sáros terepeken, ahol a cipő teljesen vízálló, de egyben kiválóan lélegzik és elvezeti a felesleges nedvességet a lábaktól.

Egyedi, szabványozott Vibram® Grip ARG talp, mely speciálisan az Alfa márkának van gyártva. Kiválóan tapad nedves terepeken is, biztonságosan tart nedves kavicson és sziklákon. A cipő már a gyártás befejezése előtt teljesen meg van formálva, ami azt jelenti, hogy az új cipőt azonnal felveheti és hordhatja, nem kell félni hólyagok kialakulásától. Kiválóan rugalmas, így kemény terepeken sem fognak a lábak szenvedni.

Ha egészéves modellt keres, mely kiváló a természetben, akkor csakis a HOLT modell az Alfa-tól! Alkalmas erdőbe, sáros terepekre, kavicsos, sziklás helyekre. Egyszerűen univerzális és megbízható társ minden outdoor kalandhoz.

ALFA-AIR ™ technológia
Forradalmi és karbantartásmentes felső anyag. Impregnálás nem szükséges, elég a cipőt megtisztítani és a membrán funkcionálissága már meg is újult. Ilyen egyszerű túracipője még nem volt!
Az Alfa-Air™ két laminált rétegből áll. Külső anyaga perforált mikroszál: karbantartásmentes és extrém ellenálló. A második réteg úgy változik, hogy mindig megadja az aktuálisan szükséges specifikus tulajdonságokat, mint a magasfokú szigetelés, rugalmasság vagy szellőzés.

* GORE-TEX® membrán tökéletesen védi a lábat a kinti nedvességtől, de egyben kiválóan elvezeti a benti izzadságot.
* Anatómiailag formált betét, mely szárazan és kényelemben tartja a lábat
* Antibakteriális talpbetét, mely megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását
* Extrém könnyű és rugalmas középtalp
* Klasszikus szabás kiváló rugalmassággal és mozgásszabadsággal
* Gumiszegély a spiccen és a sarokrészen is, mely meghosszabbítja a cipő élettartamát
* Impregnált Alfa cipőfűzők nem suívják be a nedvességet
* Tartók könnyebb felhúzáshoz

Vibram® Grip A/R/G - forradalmi talp, melyet az Alfa és a Vibram közösen hozott létre a Nokian segítségével, mely gumiabroncsokat tervez nehéz körülményekbe. Már nem csúszik meg a nedves kavicson. A talp mintája öntisztító, kiválóan tapad. A spiccen lévő talp biztos mozgást ad, a sarok pedig biztonságosan tapad, így hegyen lefelé sem kell félni a csúszástól.

Cipő súlya: 500 g (EU 38 méret / db)
Cipő kéménye: 11 cm (EU 38 méret)