Kategóriák

FRITSCHI Xenic 7 túrasí kötés Teljes nézet

FRITSCHI Xenic 7 túrasí kötés

106 080 Ft‎    (88 400 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Túrasí kötés Fritschi Xenic 7 a legjobb választás azok számára, akik könnyű és biztonságos kötést szeretnének a lesikláshoz anélkül, hogy a hegyet rögzíteni kellene. A Xenic inkább a felmenethez tervezték, de a lejtmenetet is bírja. Több ezer függőleges méter és nagyszerű síélmény vár rád. A kötés fékek nélkül kerül kézbesítésre.

A 2022/2023-as szezonra jelentős fejlesztésekkel érkezik, amelyek növelik ennek a skitouring kötésnek az erejét és variabilitását.

Könnyebb személyek vagy hölgyek számára tervezett modell DIN 3-7
Az elülső csúcs teljesen át lett tervezve, egy új Hi-tech műanyag használatával, egy kis szénnel a szilárdság és az élettartam növelése érdekében.
Az új pinek laterálisan, azaz oldalirányban nyílnak/záródnak, és nem forognak egy fix pont körül.
Lehetőség a kötés méretének 25 mm-es tartományban történő beállítására

A Fritschi a többi márkához képest viszonylag szűk modellkínálatot tart, és a technológia fejlesztésére összpontosít, aminek eredménye az új Xenic modell, amely a felhasználók számára számos újítást kínál a biztonság, a felhasználói kényelem és az irányíthatóság terén.
A Xenic kötések sarka egyesíti az alacsony súlyt és a biztonsági elemeket, amelyek eddig csak a nehezebb túrasí kötések kényelmét jelentették. A sarok platformja széles, és optimális erőátvitelt biztosít a lécre, így nagyszerű lejtő teljesítményt nyújt. Az oldalsó leoldási erő a kötés hátulján található csavarral 3 és 7 közötti DIN értékekre állítható. A bállítható függőleges kioldóerő pontosságát az egyedileg szabadon forgó pinek biztosítják (előny az U alakú pinekkel szemben) DIN 3-7 erősségig.

A váltás az üzemmódok között egyszerű és kényelmes. A Xenic kötés sarka könnyen elforgatható 180°-kal a felhajtható saroktámasszal, ami nagyobb mozgásteret biztosít. A Xenic kötés sarka könnyen elforgatható 180°-kal a felpattintható saroktámasszal, ami nagyobb mozgásteret biztosít. A sarok akár 13 mm-re is kitérhet, mielőtt kioldódna, hogy megakadályozza a nem kívánt kioldódást az ütések és rezgések miatt.

Súly: 280 g fél pár
Anyag: Hi-tech műanyag szénnel, acél
Leoldási erő: 3-7 DIN

A kötés fék nélkül kerül kézbesítésre.