Kategóriák

TSL Connect Carbon 3 Cross WT Swing túrabot Teljes nézet

TSL Connect Carbon 3 Cross WT Swing túrabot

37 060 Ft‎    (30 883 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

TSL Connect Carbon 3 Cross WT Swing egy kényelmes trekking bot a legelőrehaladottabb technológiákkal a piacon: Magnetic Strap Concept és Crossover Pad. Egy 3-részes alumínium bot EVA habból készült, ergonomikusan formált fogórésszel.

Magnetic Strap Concept - egyedi, mágneses és egyszerűen használható technológia a csuklópánt le- és felkapcsolására. Az ergonomikus pánt a csuklón nagyon könnyű és kényelmes a pontos fogáshoz. Így kínál hihetetlen támogatást. Nagyon egyszerűen és gyorsan kapcsolhatja le a pántot a botokról, így kényelmes telefonálhat vagy ihat.

Crossover PAD Concept - felejtsd el az éles végeket és a különböző gumi kupakokat. A Crossover PAD minden akadályt leküzd. Különleges trakciót és támogatást biztosít a tereptől függetlenül. A 8 botvég szó szerint öleli a terepet, így teszi lehetővé a természetesebb mozgást.

External Lock System - kényelmes és megbízható rendszer a kellő hossz beállításához. Ennek a már jól bevált technológiának köszönhetően egyszerűen és gyorsan rögzíti a kellő hosszt, bármilyen időjárásban.

* A Swing System lehetővé teszi a tányérok egyszerű cseréjét.
* A kellő hossz egyszerű és gyors beállítása

Paraméterek:
* tömeg: 230 g/db
* min. hossz: 72.5 cm
* max. hossz: 140 cm
* az 55 és 85 mm-es átmérőjű tányérok a csomagoláshoz tartoznak