Kategóriák

DIRECT ALPINE Cascade Plus 2.0 anthracte/ocean Teljes nézet

DIRECT ALPINE Cascade Plus 2.0 anthracte/ocean

60 860 Ft‎    (50 717 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

2 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A Direct Alpine Cascade Plus 2.0 egy egész évben hordható, technikai nadrág minden outdoor aktivitáshoz. Egy eredeti, univerzális és nagyon kényelmes nadrág, mely alkalmas a magashegyi túrákra, hegymászásra, mászásra, turisztikára, kerékpárra vagy mindennapos használatra. Az alsó (belső) oldal fésülésének köszönhetően kiválóan használható télen is. A sok funkcionális tulajdonságának köszönhetően alkalmas a skialpinizmusra is. Az anatómiailag pontos szabás teszi lehet lehetővé a teljesen szabad mozgást. A felhasznált anyagok magasfokúan rugalmasak és legtöbbet terhelt helyeken (térdek, alsó rész) növelt masszívságú Cordura anyaggal rendelkeznek. Az anyagok hatékony kombinációja gyorsan száradó kezeléssel (izzadság elvezetése) és termoizolációs kezeléssel (hőmérséklet növelése). A térdek és az alsó szélek masszív anyaggal vannak megerősítve.

Leírás:
* Kényelmes derék, csatos szíjjal összehúzható
* Két elülső és egy oldalsó zseb, könnyű bejutással beülőben is. A zsebek lamináltak varratok nélkül
* Vágás ellentétes irányú cipzárakkal
* Az anyag alap keveréke a belső oldalon fésült polyesterrel van kiegészítve (kiválóan melegít és egyben elvezeti a nedvességet)
* Kiegészítő anyagok - gyenge Cordura és elasztikus fonás
* Elasztikus varratok technológiáa
* A térdeken és a nadrág alján praktikus megerősítés minőségi kopásálló anyaggal
* Összehúzható alj, oldalsó takart cipzár és elasztikus rész a kényelmes felöltéshez akár sícipőn keresztül is, hátul a sarokrészen nyílás a sícipő hajlítása szerint
* Biztonsági fényvisszaverő elemek és csíkok
* A nadrág alja hozzácsatolható a cipőhöz egy kampó segítségével.

Felújítás: jobb és újratervezett szabás, 60g-al kisebb a nadrág súlya, a főanyag lehetővé teszi a téli használatot is, még funkcionálisabb és könnyebb adalékanyagok, a részletek lehetővé teszik síeléshez is használni (skialp).

Ez a CASCADE PLUS nadrág díjat nyert egy hosszútávú 14-hónapos tesztben, amit a német outdoor lap, az OUTDOOR rendezett és mint "Kauf - Tipp" jelölte meg. Értékelés: kiváló szabás, ami nem gátolja a szabad mozgást, nagyon kényelmes, kiváló klímájú, ami a felhasznált többfajta anyagnak köszönhető, szélálló.

Anyag:
* térd és a fenék - 68% Nylon (Cordura) + 23% PES (Thermolite®) + 9% PU, Cordura WBL system (46% Cordura + 32% Tactel + 14% Lycra + 8% Coolmax®), DWR finish, 86% PAD + 14% Elastan (235 g/m2)

Tömeg: 483 g / L