Kategóriák

ALFA Cecilie Plus Advance GTX deep blue cipő Teljes nézet

ALFA Cecilie Plus Advance GTX deep blue cipő

79 560 Ft‎    (66 300 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

2 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Az Alfa Cecilie Plus egy könnyű és puha túracipő. Ez a modell annyira eredeti, hogy városi hordásra is alkalmas. Kategóriájában a legkönnyebb. GORE-TEX® membránnal rendelkezik, mely speciálisan nőknek van tervezve, Cecilia Skog profi hegymászó együttműködésével. Kényelmet ad lábainak magasfokú aerób terhelésnél is. Ideális mindazokank, akik előnyben részesétik a magasabb cipőket és merev bokát. A "zokni rész" megakadályozza piszok, por és apró kavicsok bejutását. A középtalp stabilitást, csillapítást és támogatást biztosít. A Vibram® talp kiváló tapadást biztosít nedves és száraz utakon egyaránt. A Cecilie Low GTX W a női lábhoz van tervezve. Ennek köszönhetően a városi séták és hegyi túrák is egyaránt kényelmesek lesznek.

GORE-TEX® MEMBRÁN

Vízálló és szigetelő réteg egyedi szellőzéssel a nagyobb kényelemért. Az Extended Comfort különleges technológiája megtartja a vizet, mely másképp beszivárogna a cipőbe és egyaránt engedi az izzadság elpárolgását kifelé. A GORE-TEX® Extended Comfort langyos és meleg hőmérsékletekbe alkalmas. 100%-ban vízálló és magasfokúan szellőző, száraz és kényelmes környezetet biztosít a lábnak magasabb hőmérsékleteknél. Az Extended Comfort technológia mindenekelőtt alacsony és bokacipőkhöz alkalmas.

Az anatómiailag formált bélés, hab konstrukció csillapítást biztosít, így adva kényelmet a fáradt lábaknak. Az antibakteriális felület szintén segít a kellemetlen szagok ellen.

Vibram® Grip A/P/S egy forradalmi talp, melyet az Alfa és a Vibram® közösen hozott létre. A talp mintája öntisztító hatású és optimális tapadást ad a túrautakon és járdákon. Masszívan tart egyenetlen talajon is és kiváló tapadást garantál sziklás terepeken is. A biztonságos túrázás az Alfa-val garantált.

* Extrém könnyű és kiválóan rugalmas középtalp
* Klasszikus szabás kényelmet ad, míg a sarok kerek alakja csökkenti a hólyagok kialakulását
* A spicc és sarok gumiszegélyes, az oldalak merevítettek, így hosszabb a cipő élettartama
* Az Alfa cipőfűzői impregnálva vannak, így nem szívják fel a vizet
* Tartók könnyebb felhúzáshoz

Súly: 305 g (méret EUR 38/ 1 cipő)
Magassága: 11 cm (méret EUR 38)