Kategóriák

ALFA Bregne A/P/S GTX M black cipő Teljes nézet

ALFA Bregne A/P/S GTX M black cipő

89 760 Ft‎    (74 800 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

2 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Az Alfa Bregna A/P/S GTX egy karbantartásmentes cipő GORE-TEX® membránnal és Vibram® talppal. Minden részében tökéletes cipő. A versenytárs cipőkhöz hasonlítva könnyedségével, karbantartásmentes kezelésével és egyedi bokatartással jeleskedik.

A túracipő vízállósága és szellőzése a GORE-TEX® membránnak köszönhetően már természetes. Magasfokúan funkcionális outdoor cipőt keres masszív bokával? Akkor a Bregne nélkülözhetetlen. Elvileg egész évben nem kell lehúznia a lábáról. Könnyedségével és modern tervezésével hordható városban és szabadidőben. A Vibram® Grip Trail talpnak köszönhetően nem csúszik meg, bárhol is legyen a természetben - nedves fűben, vizes kavicsokon vagy sziklás terepeken.

Kiváló funkcionális újdonsága speciális fűzőrendszere - BOA® Fit! Cipőfűzők helyett masszív huzalok, melyek karikával húzhatók össze. Engedésére vagy behúzására elég egy kéz. Elengedhetetlen adrenalin helyzetekben.

Mászók, túrázók és a biztosított utak szerelmesei értékelni fogják a sarkon és a nyelven található füleket. Karabiner segítségével könnyen és gyorsan felakasztja hátizsákjára vagy beülőjére. Verhetetlenül könnyű lesz a Bregne cipő és a legkönnyebb Bergans hátizsák kombinációjával.

AlfaAir™ és GORE-TEX®
Karbantartásmentes, ellenálló külső anyag és GORE-TEX® membrán kombinációja. Vízálló és szigetelő réteg egyedi szellőzéssel a nagyobb kényelemért. Magasfokúan szellőző hydrofób anyagok és az Extended Comfort technológia együttesen tartják a vizet, mely másképp beszivárogna a cipőbe és egyaránt engedi az izzadság elpárolgását kifelé. A GORE-TEX® Extended Comfort langyos és meleg hőmérsékletekbe alkalmas. 100%-ban vízálló és magasfokúan szellőző, száraz és kényelmes környezetet biztosít a lábnak magasabb hőmérsékleteknél. Az Extended Comfort technológia mindenekelőtt alacsony és bokacipőkhöz alkalmas.

* Könnyű EVA középtalp
* Extrém könnyű és rugalmas középtalp
* A Vibram® Grip Trail kiváló trakciót biztosít nedves és száraz talajon egyaránt
* Standard szabás kényelmet ad, a kerek sarok pedig csökkenti a hólyagok kialakulását
* tartók a sarkon könnyebb felhúzáshoz vagy rögzítéshez

BOA® Fit rendszer
Páratlan fűzőrendszer. Gyors, pontos és erős. Masszív huzal klasszikus fűzők helyett. Minden terepen működnek. Állítás karika elfordításával. A karika benyomásával kioldjuk a huzalokat. Precíz rendszer, mely energiát takarít meg. Csak az élményre összpontosítson, ne a felszerelésre! A rendszer a lábat egyenletesen tartja. A gyorsabb és nagy teljesítményű irányváltoztatáshoz!

Súly: 370 g/db EU 42 méretnél
Magassága: 12.5 cm EU 42 méretnél