Kategóriák

TSL 345 Original 2 dark grey hótalp Teljes nézet

TSL 345 Original 2 dark grey hótalp

57 460 Ft‎    (47 883 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

2 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A TSL 325 Original egy hótalp, mely magába foglalja a 3D keretet eredeti kötéssel és az új Boa® Fit rögzítő rendszert a nagyobb kényelemért a terepen. Gyors cipőfelhelyezést és ideális behúzást tesz lehetővé.

Sound and Shock absorbing System (SSAS) - semmi sem zavaróbb, mint a hangos léptek a csendes tájon, épp ezért a TSL létrehozott egy egyedi rendszert a nem kívánatos zajok és rezgések elnyelésére.

Alak:
* Hourglass shape - homokóra alak a könnyű és természetes járáshoz
* 3D tervezés a jobb trakcióhoz feljutáskor és a traverzeken

Kötés:
* Lateral Adjust - ez a kötés nagyobb kényelmet biztosít, az oldalsó állító rendszernek köszönhetően szélesebb cipőkhöz is alkalmas.
* BOA® FIT System - egyedi és precíz rendszer a cipő felhelyezéséhez és behúzásához. Ésszerűen osztja el a nyomáspontokat, ami nagyobb stabilitást és kényelmet is nyújt. A forgó mechanizmus segítségével a cipő egyszerűen és gyorsan behúzható, akár kesztyűben is. Kihúzással a kötést meglazítja.
* Easy Ascent Heel Lift - a sarok emelése be van sorolva a kötésbe. Egyszerű benyomással lefelé aktiválódik, például túrabottal.
* Lock Adjustment - a méretbeállítás memória rendszere. A sarokrészen helyezkedik el és lehetővé teszi a gyors és könnyű méretbeállítást, mely beállítva marad a következő (jövőbeli) használathoz.

Trakció:
* két elülső fog a jobb használathoz a meredek lejtőn
* 6 acél (cserélhető) fog

Paraméterek:
* tömeg: 1.005 g/db
* terhelés: 70 - 140 kg
* méretek: 67.5 x 22 cm
* bitek száma: 6 + 3
* cipőméret: 41 - 50