Kategóriák

TSL Highlander Instinct S sapin hótalp Teljes nézet

TSL Highlander Instinct S sapin hótalp

98 260 Ft‎    (81 883 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A TSL Highlander Instinct egy kényelmes hótalp effektív mozgással a legmeredekebb lejtőkön is. A BOA® Fit precíz felkapcsoló rendszernek köszönhetően biztonságosan és megbízhatóan tartja a lábat. Minden terepen és havon kifogástalan stabilitással jeleskedik.

Alak: Rocker hajlítás
A hótalp Rocker hajlítású az egész felületén. így segít, hogy a láb a helyes nyomokban mozogjon a legnehezebb terepeken is.

* Sound and Shock absorbing System (SSAS) - semmi sem zavaróbb, mint a hangos léptek a csendes tájon, épp ezért a TSL létrehozott egy egyedi rendszert a nem kívánatos zajok és rezgések elnyelésére.

* Elülső fogak a maximális trakcióhoz a meredek terepeken is. Rozsdamentes acélból készült.
* Az oldalsó fogak (cserélhetőek) a keret oldalain biztosítják a kifogástalan mozgást.
* Hourglass shape - homokóra alak a könnyű és természetes járáshoz.
* 3D tervezés a jobb trakcióhoz a traverzeken.
* Strukturált keret átlós merevítéssel, mely segít a kényelem növelésében és a puha hóban való mozgásban.
* Contact grip - TSL szabadalmaztatás. Egy kompozit részről van szó, mely megtalálja alkalmazását a meredek lejutásoknál.

Kötés - fixáció:
* BOA® FIT System - egyedi és precíz rendszer a cipő felhelyezéséhez és behúzásához. Ésszerűen osztja el a nyomáspontokat, ami nagyobb stabilitást és kényelmet is nyújt. A forgó mechanizmus segítségével a cipő egyszerűen és gyorsan behúzható, akár kesztyűben is. Kihúzással a kötést meglazítja.
* Lock Adjustment - a méretbeállítás memória rendszere. A sarokrészen helyezkedik el és lehetővé teszi a gyors és könnyű méretbeállítást, mely beállítva marad a következő (jövőbeli) használathoz.
* Lateral Adjust - ez a kötés nagyobb kényelmet biztosít, az oldalsó állító rendszernek köszönhetően szélesebb cipőkhöz is alkalmas.
* Easy Ascent Heel - a sarok emelése be van sorolva a kötésbe. Egy egyszerű benyomással lefelé aktiválódik, például túrabottal.
* Az Ankle Pre-Adjust lehetővé teszi a lábfejen lévő kényelmes pánt központosítását és permanens beállítását a helyes helyzetbe.
* Párnázott pánt a lábfejen a nagyobb kényelemért.

Paraméterek:
* tömeg: 810 g/db
* terhelés: 30-80 kg
* méretek: 52 x 19 cm
* cipőméret: EU 35-41