Kategóriák

PETZL Grillon Hook 4m european version kikötési pont Teljes nézet

PETZL Grillon Hook 4m european version kikötési pont

58 140 Ft‎    (48 450 Ft‎ Áfa nélkül)

3342540821613

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Petzl Grillon egy kompakt és beállítható pozicionáló eszköz Hook kampóval. Alkalmas fémkonstrukciókhoz való kapcsolásra, acélkötelekhez és kisebb átmérős tartóállványokhoz. Hossza könnyen és nagyon pontosan beállítható a kellemes pozícióhoz a munka során.

A Hook kampó az automata zárral állandó eleme a kötéleszköznek. Az önzáró fék lehetővé teszi a hossz egyszerű beállítását. A statikus kötél ellenáll az öregedésnek és kopásnak. A varrott szemek a végeken műanyag tokkal vannak védve, ez megtartja a karabinert a helyes helyzetben és védi a varratokat a kopástól.

Felhasználás:
* A Grillon Hook eszköz akár duplán is használható (a testheveder összekötőpontjainak oldalán), ha a felhasználó munka közben a lábát a padlóhoz támasztja. A felhasználó pontosan beállítja helyzetét az eszköz fordítható karjánal.
* Egyszerű használat: Csatolja fel a Grillon Hook eszközt az összekötőpontból egyenesen a testheveder első összekötőpontjába és terhelje le egyformán a derék és az oldalak között. A felhasználó a fogórész segítségével könnyen beállíthatja a pozíciót, miközben másik kezével tartja a kötél szabad végét.

Tömeg: 795 g
Hossz: 4 m
Tanúsítvány: CE EN 358, CE EN 12841 type C, EAC