Kategóriák

JETBOIL Flash Cooking System Carbon gázfőző Teljes nézet

JETBOIL Flash Cooking System Carbon gázfőző

46 750 Ft‎    (38 958 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A Jetboil Flash gázfőző egyedülálló készlet főzéshez, amely egy kiemelkedő model. Egyszerűen ötvözi a gázégőt és a főzőedényt egy készülékben. Az edény szilárdan fekszik a főzőn, így nem lehet szó véletlen kiömlésről, s megakadályozza a hőveszteséget. Az egész összeállítás szállítható szépen összerakva egy literes edényben, amely használható mint bögre és hasonlók. 

A másik nagyszerű kiegészítő az edény neoprén burkolata, amely megkönnyíti a kezelését, ha valami forró a tartalma. Sőt, fel van szerelve színváltó kijelzővel, amely mutatja a víz hőmérsékletét. A rendszer egy gombnyomással gyújtódik és pár percen belül két bögre forralt vizet kínál Önnek kávéra, kakaóra, instant levesre vagy száraz ételre.  

* tömeg: 397g
* térfogat: 1 L
* főzési idő fél liter víz esetén: 2.5 perc
* főzési idő egy liter víz esetén: 5 perc
* méretei: 104mm x 180mm
* össz főzési idő 100gr - os palacknál: 60 perc


A Jetboil, márka amely lehetővé teszi az ételek gyors, kényelmes és biztonságos elkészítést a természetben, ezt mind bemutatja a Flash™, a főzés mobil megoldása, amely növeli az élményt a közönséges turisták számára is. A jelenlegi gazdasági fejlődés a felhasználók új dinamikus hullámát hozza magával, akik érdeklődnek a szabadban zajló tevékenységek iránt, mint a táborozás, vitorlázás, túrázás, kerékpáros turizmus, síelés, kirándulások autón vagy motorkán és még sok más.  Flash az egyetlen jó választás, azok számára, akik a tevékenységüket igazán élvezni szeretnék.