Kategóriák

PETZL Asap'Sorber 20 cm hurok Teljes nézet

PETZL Asap'Sorber 20 cm hurok

11 390 Ft‎    (9 492 Ft‎ Áfa nélkül)

3342540830738

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

2 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

Egyedi blokkoló rendszerének köszönhetően az ASAP egy jól bevált eszköz, mely megvédi az alpin munkásokat a zuhanástól. Normális használatnál az eszköz szabadon mozog a kötélen bármilyen kézi használat nélkül és a felhasználót minden irányban figyeli. Szakítás esetén vagy hirtelen gyorsításnál az ASAP leblokkolja a kötelet és megállítja a felhasználót. Használattól függően az ASAP kombinálható ASAP'SORBER vagy ASAP'SORBER AXESS zuhanásgátlókkal, így a munkás nagyobb távolságban is lehet a kötéltől.

Állandó védelem zuhanás ellen:
* Megállítja a zuhanást, csúszást és ellenőrizetlen mozgást
* Függőleges vagy lejtett köteleken is dolgozik
* Megáll a kötélen akkor is, ha reflex módon van zuhanásnál tartva

Egyszerű használat és effektivitás:
* Fel és le mozog a kötélen, bármilyen kézi használat nélkül
* Egyszerű telepítés és eltávolítás bárhol a kötélen
* Zuhanásgátlóval is használható, így távolabb is lehet dolgozni a kötéltől: ASAP'SORBER vagy ASAP'SORBER AXESS (akár 250 kg-os terhelésre is használhatjuk mentéskor két személy számára)
* Az OK Triact-LOCK karabinerrel használva megfelel az európai és orosz szabványoknak

Szabványozás
* CE EN 12841 A típus, OK Triact-LOCK karabinerrel és 10 - 13 mm-es átmérőjű kötél használatával EN 1891 typ A. Az ASAP'SORBER vagy ASAP'SORBER AXESS zuhanásgátló szükség szerint használható.
* CE EN 353-2, OK Triact-LOCK karabinerrel és 11 mm-es ASAP'AXIS kötél használatával. Az ASAP'SORBER vagy ASAP'SORBER AXESS zuhanásgátló szükség szerint használható.
* EAC az OK Triact-LOCK karabinerrel és 10 - 13 mm-es átmérőjű kötél használatával EN 1891 typ A. Az ASAP'SORBER vagy ASAP'SORBER AXESS zuhanásgátló szükség szerint használható.
* ANSI Z359.15 az ASAP'SORBER vagy ASAP'SORBER AXESS zuhanásgátlókkal, Bm'D vagy Oxan Triact-LOCK karabinerekkel (nemzetközi verzió) használva, valamint Captiv választó retesszel és 12mm-es RAY kötéllel használva.

* A felhasználó súlya: 30 - 150kg
* Hossz: 20 cm
* Hossz szakadás után: 45 cm
* Tömeg: 125 g

Tanúsítvány: CE EN 355, ANSI Z359.13, 6 stôp, EAC