Kategóriák

MAMMUT Smarter Belay Package X asp biztosítóeszköz szett Teljes nézet

MAMMUT Smarter Belay Package X asp biztosítóeszköz szett

15 810 Ft‎    (13 175 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
990 Ft - szállítási költség

A Mammut Smarter Belay Package X egy biztosító szett, mely Smart 2.0 biztosítóból, HMS Smart karabinerből és Smarter kiegészítőből áll. A Smarter főképp kezdőknek vagy kevésbé tapasztaltaknak ajánlott, csökkenti a biztosító használatánál előforduló hibák elkövetését. Nem engedi meg a biztosító személynek, hogy az eszköz fölé tegye kezét, ebben az esetben így az önblokkoló funkció jelentősen csökkentve van. Ha a biztosító személy már biztonságosan tudja használni és ismeri a kötéltechnikát, a Smarter kiegészítőt ismét el lehet távolítani. A Smarter nem akadályozza a biztosítóeszköz használatát.
----------
A Mammut Smart 2.0 galaxy egy újratervezett biztosítóeszköz intuitív használattal. Alkalmas a 8.7-10.5 mm-es kötelekkel való használatra. Ez az elegáns biztosítóeszköz gyors használattal, egyszerű és fokozatos eresztéssel jeleskedik. Zseniálisan tervezett konstrukció mozgó részek és csapágyak nélkül. Az ügyesen elhelyezett barázdák a biztosító testén és a HMS karabiner együttesen egy önálló önblokkoló mechanizmust képeznek. Ennek köszönhetően a Smart 2.0 kompakt, könnyű és megbízható.

Figyelmeztetés:
A biztosító személynek mindig ellenőriznie kell a kötelet. Erezskedéskor, felfelé menet a kötél felszabadul és az erezstés aztán úgy működik, mint például a lapkánál. A kötél állandóan a tenyéren keresztül halad, tehát mindig kontroll alatt van.

Paraméterek:
* tömeg: 80 g
* méret: 115 x 68 mm
* kötél átmérő: 8.7 - 10.5 mm

Tanúsítvány: EN 15151-2:2012 type 2, ISO 9001
----------
A Mammut Smart HMS silver egy ellenálló és masszív karabiner, mely a biztonságra van hangsúlyozva. Screw-lock zárral és műanyag retesszel van felszerelve, mely megakadályozza a nem kívánt kinyílást.

* a karabiner nem fordul át a biztosítóponton
* elválasztja a biztosítóeszközt a biztosítóponttól
* a kötél nem akad be a karabiner orrába
* ergonomikus alak a könnyebb használathoz

Paraméterek:
* tömeg: 102 g
* terhelés hosszában: 24 kN
* terhelés kersztben: 12 kN
* terhelés nyitott zárral: 7 kN

Tanusítvány: UIAA, CE 0321