Kategóriák

TSL Symbioz Hiker 2 M meteor hótalp Teljes nézet

TSL Symbioz Hiker 2 M meteor hótalp

63 550 Ft‎    (52 958 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

3 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
990 Ft - szállítási költség

A TSL Symbioz Hiker 2 egy hótalp, mely a Hyperflex vázlatnak köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a terephez, így a gyaloglás teljesen természetes vele. Élje meg a tökéletes harmóniát a természettel a könnyű,jól tapadó és maximálisan kényelmes Symbioz Hiker hótalppal. A szénszálak növelik a rugalmasságot és a reagálóképességet. A méretbeállítás sosem volt egyszerűbb - elég, ha benyomja a kötés közepén a biztosítékot és máris beállíthatja a kellő méretet.

* Natural Stride
Hyper-flexibilis és konnyu keret, ergonomikus síkotéssel biztosítja az egyenetlen terephez való igazodást és a kért vontatást.

* A szénszálas merevítések biztosítják a kiváló rugalmasságot. Spórolják az energiát a hajlítás fázisában és minden lépésnél csökkentik a felhasznált erő intenzitását. Gyaloglásnál dinamikusan viselkednek. Ezek a merevítések szintén csökkentik a rezgéseket, aminek köszönhetően az izmok nagyobb mértékben vannak felszabadulva.

* Vontatás - eddig egy hótalp sem nyújtott ilyan nagyszeru tapadást és vontatást. A vertikális és elulso faogak kombinációjával ellenorzés alatt tartja az ereszkedést és a mászást. A rugalmas keret másolja a terep egyenetlenségét, kiváló stabilitást és teljes biztonságot biztosít. Az elulso fogak maximális vontatást biztoaítanaka meredek lejton. A vertikális ékek kituno vontatást és a lejton való kontrollt akár a nagy puha hóbanis biztosítják.

* Kényelem és komfort Easy Ascent a sarok emelése, bele van tervezve a síkotésbe. Egyszeru lenyomással lehet aktiválni, például pálcával.

* Sound and Shock absorbing System (SSAS) - semmi sem zavaróbb, mint a hangos gyaloglás a csendes tájon, ezért a TSL egy egyedülálló rendszert fejlesztett ki a nem kívánt hangok és rezgések elnyelésére.

* Lateral Adjust - a kötés nagyobb kényelmet nyújt az oldalsó kezeléssel, melynek köszönhetően alkalmas a széles cipőkre is.

Paraméterek:
* tömeg: 1010 g/db
* teherbírás: 50 - 120 kg
* méret: 59 x 21 cm
* fogak: 8 + 3 átdolgozott elulso
* cipőméret: 39 - 47