Kategóriák

TSL Symbioz Access L celestial hótalp Teljes nézet

TSL Symbioz Access L celestial hótalp

67 660 Ft‎    (56 383 Ft‎ Áfa nélkül)

Ha több mint 1 darabot szeretne rendelni, akkor előtte kerjük lépjen kapcsolatba velünk.

1 db készleten


Notify me when available

-->

Szállítási idő: 1 - 2 nap
1584 Ft - szállítási költség

A TSL Symbioz Access a Hyperflex hótalp család legújabb tagja. Ennek a vázlatnak köszönhetően a hótalp kiválóan alkalmazkodik a terephez és a gyaloglás vele természetes. Rendkívüli trakciót, rugalmasságot és könnyedséget kínál. Ideális választás a téli turisztikára.

A méretbeállítás sosem volt egyszerűbb - elég, ha benyomja a kötés közepén a biztosítékot és máris beállíthatja a kellő méretet.

* Natural Stride
Hyper-flexibilis és konnyu keret, ergonomikus síkotéssel biztosítja az egyenetlen terephez való igazodást és a kért vontatást.

* Termoplasztikus merevítések
A merevítések a keretben vannak elhelyezve, növelik a hótalp ellenállását. Ugyanúgy rugalmasak, mint a keret anyaga, de mindamellett növelik a konstrukció ellenállását. Elnyelik az energiát és a vibrációkat.

* Vontatás - eddig egy hótalp sem nyújtott ilyan nagyszeru tapadást és vontatást. A vertikális és elulso faogak kombinációjával ellenorzés alatt tartja az ereszkedést és a mászást. A rugalmas keret másolja a terep egyenetlenségét, kiváló stabilitást és teljes biztonságot biztosít. Az elulso fogak maximális vontatást biztoaítanaka meredek lejton. A vertikális ékek kituno vontatást és a lejton való kontrollt akár a nagy puha hóbanis biztosítják.

* Kényelem és komfort Easy Ascent a sarok emelése, bele van tervezve a síkotésbe. Egyszeru lenyomással lehet aktiválni, például pálcával.

* Sound and Shock absorbing System (SSAS) - semmi sem zavaróbb, mint a hangos gyaloglás a csendes tájon, ezért a TSL egy egyedülálló rendszert fejlesztett ki a nem kívánt hangok és rezgések elnyelésére.

* Lateral Adjust - a kötés nagyobb kényelmet nyújt az oldalsó kezeléssel, melynek köszönhetően alkalmas a széles cipőkre is.

Paraméterek:
* tömeg: 1010 g/db
* teherbírás: 70 - 140 kg
* méret: 69 x 22,5 cm
* fogak: 8
* cipőméret: 41 - 50